Gavekort


Betingelser
Hos SILENDA behandler vi kun kvinder. Inden bestilling af ønskede tider hos os, skal følgende afbudspolitik læses grundigt og godkendes.

AFBUDSPOLITIK: Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingstiden. Overholdes dette ikke, vil man blive faktureret 50% af prisen for den aftalte behandling. Ved udeblivelse på dagen betales 100% af behandlingens pris.

Afbud skal meldes på telefonnummer 91 97 39 39 eller gennem et link i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid. Bemærk: Afbud via SMS, Facebook eller Instagram er ikke gældende.
Er man forsinket, kan det medføre en kortere behandlingstid end aftalt. Er der tid, forlænger vi behandlingen, men da vi oftest er fuldt booket, vil udskydelse sjældent være en mulighed. Er man forsinket i så stort et omfang, at behandlingen ikke kan udføres, vil man blive faktureret 50% af prisen for behandlingen. Skulle man være så uheldig at rende ind i en af de ovenstående situationer, er man mere end velkommen til at booke en ny tid, efter betalingen er overført.

UDKØRSEL: Ønsker du at booke os hjem, er du velkommen til at tjekke hvilke tider vi har ledige for de ønskede behandlinger. MEN, udkørsel bookes KUN telefonisk, 91 97 39 39.

AFBUD: Du finder et link til afbud i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid.

SILENDA

Book tid hos SILENDASILENDA
v/ Silenda Company
L. A. Ringsvej 54
8270 Højbjerg

Tlf.: 91973939
Email: info@silenda.dk
Web: www.silenda.dk
CVR.: 39294389

Gå til online booking


© 2021 KlikBook.dk